fbpx

Een sterk Employer Branding team klaar voor een straf resultaat!

20+ jaar ervaring in Communicatie, dat kan tellen! Absoluut.
Na meer dan 20 jaar in loondienst, startte ik mijn eigen Employer Branding & interne communicatie-bedrijf op.
Het vakgebied binnen Marcom dat me het meest aan het hart ligt. Ik ben geboeid door de dynamiek tussen werknemer en werkgever. Het complexe radarwerk dat Employer Branding eigenlijk wel is. De impact dat ieder puzzel stukje heeft elkaar. Het is een vakgebied waar ieder stukje elkaar kan maken of kraken.

Portret Evelyne Sinnaeve
Evelyne Sinnaeve, tot binnenkort!

Ik ben fan van Candidate centricity en human to human communicatie. Ik heb aandacht voor het volledige verhaal en vertaal Employer Branding ruim als in werkgevers- en interne communicatie. Alle communicatie en branding die je doet vanuit je hoedanigheid als werkgever en dus ruimer dan rekruteringscommunicatie. En misschien net dat maakt DELSI uniek!

Bij DELSI kan je terecht voor strategisch onderbouwde Employer Branding en interne communicatie trajecten. En kies je zelf in welk traject je stapt: strategie, strategie + creatief concept of strategie, creatief concept en activatie. Up to you!

Om dit te realiseren heb ik een sterk team rondom mij verzameld. Creatieve denkers, mediastrategen, copywriters, digital marketeers, … Een team die je enkel inschakelt waar nodig. Dit maakt DELSI uitermate snel, efficiënt en wendbaar.

Ontdek snel de knappe koppen.

Evelyne Sinnaeve

Evelyne Sinnaeve

ZAAKVOERDER & STRATEEG NDL - FR - ENG

Na 21 jaar ervaring (als Corporate Communication manager bij een multinational en als strateeg bij een Employer Branding Agency) richt ik mijn eigen bedrijf op: DELSI.

Magali Casalin

Magali Casalin

CREATIEF DENKER & GRAFISCH ONTWERP

Magali broedt graag mee aan jouw idee! Haar passie voor het creatieve ontdekte ze in haar opleiding grafische digitale vormgeving, die ze in Engeland vervolledigde. Ze is al meer dan 15 jaar de denktank van haar eigen creatief bureau en werkt samen met een team die dezelfde visie deelt: “we doen er alles aan om jouw campagne of project te laten slagen”. She loves to work, live & create!

Julie Deneweth

Julie Deneweth

COPYWRITER

Connecteert met copy en content in de wereld van werk. Ze is freelance redacteur bij NextConomy en combineert copywriting met hr-support in employer branding, L&D en interne communicatie. Gelooft heilig in de power of storytelling: “People hear statistics, but they feel stories."

Nu ook voor jou?

Neem snel contact voor een vrijblijvende afspraak. Bij een warme kop koffie kunnen we zien wat we voor jou kunnen doen en waar we jou kunnen helpen. 

Blijf op de hoogte en volg DELSI op LinkedIn of Facebook