fbpx

Is Employer Branding je niet volledig duidelijk? Ik help je!

Employer Branding en Employer Communication is een uitgebreid en complex vakgebied. Een vakgebied waar communicatie en HR elkaar ontmoeten en het liefst van al elkaar inspireren. Kruisbestuiving op zijn best zeg maar.

Zelf ben ik al 21 jaar actief in Communicatie & Employer Branding en zijn beiden doorheen de jaren altijd mijne grote dada geweest. Al die verschillende deelaspecten die elkaar zo mooi kunnen bevestigen, maar tegelijk ook je ganse traject kunnen kraken.

1. Open lesmomenten

Tijdens zo’n opleiding geef ik je een inleiding in de verschillende deelaspecten van Employer Branding. Het externe luik, maar ook het interne luik. We overlopen enkele campagnes en gaan concreet aan de slag met praktische tips.

Op regelmatige basis geef ik les Employer Branding via SBM.

Heb je interesse in dergelijke opleidingen dan kijk je best even via hun website.

Training voorjaar 2020

De volgende training bij SBM is voorzien voor maandag 09 en maandag 30 Maart, telkens van 14:30 tot 20:30. De eerste 3 sessies gaan over Employer Branding. De laatste sessie wordt gegeven door Mic Adam over het gebruik van social media en dan heel specifiek LinkedIn. Inschrijven kan via deze link

Interesse in deze opleiding? Schrijf je dan in via deze link

2. Workshops/coaching op maat

Voor hele specifieke thema’s organiseer ik ook workshops op maat. Bijvoorbeeld rond het schrijven van vacatures of het opmaken van een contentplan voor je social media kanalen. Of misschien heb je extra ondersteuning nodig rond het opmaken van persona’s.

Deze workshops gaan door ter plaatse bij jullie.

  • Duurtijd: 3 uur
  • Aantal personen: max. 6
  • Taal: Nederlands en/of Frans

Of boek een coachingstraject om als organisatie jouw aspirationele EVP te bepalen. Want naast het bepalen van de EVP die werknemers met jouw bedrijf associƫren is het even interessant om te polsen of die wel klopt met waar het bedrijf naartoe wil.

Neem controle over je toekomst. Weet waar je als organisatie naartoe wilt
en welke werkethiek je daarvoor nodig hebt.

3. Spreekopdrachten

Ik geef ook geregeld spreekopdrachten rond het thema in het algemeen of een onderdeel ervan. Kortere keynotes of langere presentaties. In beide landstalen.

Had je nog een vraag?