fbpx

Versterk vandaag nog je Employer Branding.

Wil je graag starten met Employer Branding maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Of ben je al langer bezig met je Employer Brand en heb je nood aan extra ondersteuning of een opfrissing? 

Neem een kijkje in onderstaande pakketten, opleidingen en workshops. Wellicht zit er iets tussen voor jou! Zoek je eerder iets op maat?
Neem dan vrijblijvend contact of bel me op 0497/15 68 02.

1. Open lesmomenten

Je vacatureteksten zijn het belangrijkste conversie element. Schrijf ze krachtig en doeltreffend.

. Halve dag workshop
. theorie en praktische oefeningen
. Min 5 deelnemers
. 195 € / persoon
. 9:30 tot 12:30
. Nederlands

. Frans op aanvraag, ook voor de full opleiding.

. 29 September 2020
. 26 November 2020

195 € / persoon

Verkies je een opleiding inhouse?
Dat kan, voor maar 750 € organiseren we de sessie bij jou op kantoor. Zo train je al je recruiters in 1 opleiding. Mogelijk in Nederlands of Frans.

Doeltreffende vacatures schrijven & weten waar je vacatures plaatsen op sociale media? Dan kies je voor de full deal. In de voormiddag werken we inhoudelijk. In de namiddag werken we aan de verspreiding ervan. In samenwerking met Mic Adam.

. Ganse dag workshop
. vacature schrijven & verdelen
. min 5 deelnemers
. 375 € / persoon
. 9:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30

. 29 September 2020
. 26 November 2020

375 € / persoon

Ook deze opleiding kan inhouse voor slechts 1.500 €.
Mogelijk in Nederlands of Frans.


Je mooiste campagnes ten spijt, als je niet weet hoe je kandidaat-beleving scoort, dan verlies je veel kandidaten gedurende het proces.
Maak er snel werk van met deze workshop Candidate Experience.

795 € / workshop

Welke kanalen gebruik je?
Waar zitten de opportuniteiten?
En de gemiste kansen?
Wat is de doorloopflow van je rekruteringsproces?
Wat met het sollicitatieproces zelf?

. Inhouse
. Halve dag workshop
. Via design thinking principes
. 795 € / workshop


Volg een opleiding tot recruiter via SBM. Tijdens de eerste 2 sessies introduceer ik je over Employer Branding. Een theoretische opleiding aangevuld met verschillende praktijkoefeningen.


. Vanaf 8 Oktober
. 10 sessies in totaal op dinsdag
. 2 over Employment Journey
. 18:30 tot 21:30

Focus je je liever op Employer Branding? Dan is deze opleiding iets voor jou. Tijdens de eerste 3 sessies bekijken we de verschillende aspecten van Employer Branding. Tijdens de laatste sessie vertelt Mic Adam je alles over de sociale activatie ervan.

. Vanaf 16 November
. 4 sessies op maandag
. 18:30 tot 21:30


2. Versterk je Employer Value Proposition

Een goed opgebouwd Employer Branding verhaal start met je EVP, je Employer Value Proposition of ook wel je werkgeversbelofte genoemd. Met andere woorden, welke argumenten haal jij aan naar toekomstige kandidaten en huidige medewerkers.

Eindigt je vacature en je overtuiging nog steeds met:
‘Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met tal van opleidingen een marktconform loon’? dan is zo’n EVP een absolute meerwaarde.

Ga meteen aan de slag met 1 van de volgende 4 pakketten.

Heb je reeds een EVP en wil je die eens onder de loep nemen? Zo zie je heel snel waar je blinde vlekken zijn ten opzichte van wat de kandidaten willen weten over je organisatie.

795 €

Is je organisatie van koers veranderd en wil je kijken welk type werkgever jij wilt zijn en hoever dit verwijderd is van de realiteit, dan is het brons pakket iets voor jou.

1.250 €


Zo’n EVP bouw je best op vanuit de realiteit. Wat vertellen de mensen over jou als werkgever? Wat zijn jouw unieke troeven als werkgever? Als je goed begrijpt waarom medewerkers graag voor jou werken, kan je die waardevolle informatie inzetten naar nieuwe collega’s toe.
. Brons pakket +
. Inclusief 1 focusgroep
. EVP bouwstenen4.095 €

Werk je graag iets uit op maat van jouw organisatie? Of je nu van nul start of al een basis EVP hebt, een diepgaande analyse van je werkgeversidentiteit en belofte is een investering die rendeert op lange termijn.

Enkel zo vermijd je mismatches en zoek je gericht naar kandidaten die matchen op het vlak van van competentie, maar ook kwa wederzijdse verwachtingen, waarden, werkethiek en toekomstplannen.

Prijs op maat


3. Spreekopdrachten

Zoek je een keynote spreker voor je event? Dan ben je aan het juiste adres. Ik geef ook geregeld spreekopdrachten rond het thema in het algemeen of een onderdeel zoals ambassadeurs, referral, onboarding, ….

Kortere keynotes of langere presentaties. In beide landstalen.

Had je nog een vraag?

Voornaam en naam
We gebruiken je mail enkel voor deze opleidingen.