fbpx
BLOG 1 DELSI
Employer Branding, DELSI Consulting, Evelyne Sinnaeve

Mijn eerste blog post! En wat voor één. Eentje om je te vertellen dat ik vanaf vandaag DELSI boven het doopfont mag houden. Ja, ja, groot nieuws. Ik ben zelf super enthousiast.

Na 21 jaar in loondienst heb ik de stap gezet naar een nieuwe loopbaan op zelfstandige basis. Eentje waar ik mezelf volledig smijt als strategisch consultant in Employer Branding.

Tja, wat anders. Want als je me kent, weet je dat ik er graag over vertel. Mensen zeggen me vaak dat mijn ogen beginnen te fonkelen als ik er over begin. Dat mijn stem verandert en mijn enthousiasme ervan af spat.

En het klopt, ik vind het geweldig. Hoe alle puzzelstukjes apart zo’n mooi geheel kunnen vormen. Waar iedereen ook beter van wordt: bedrijf en werknemers. Van een win-win gesproken. Het is dan ook de mooiste job van de hele wereld. Tevreden bedrijven, tevreden werknemers, tevreden klanten, … Het is cliché en het klinkt misschien heel zeemzoeterig, maar het is wel mijn drijfveer. Iets waar ik iedere dag weer spontaan blij van wordt.

Dus ben je ook zo blij voor mij? Ben je ook zo enthousiast met mijn nieuwe start? Het is het nieuwe jaar hé, het is zo’n moment waarbij je me ongegeneerd kan overladen met felicitaties, gelukwensen, enthousiaste woordjes en misschien wie weet zelfs een eerste lead?

CU soon!

Evelyne